Asseco SEE elektronske servise koriste:

Banner1Banner2Banner3Banner4

Uspešan početak rada mobilne aplikacije za stanovništvo u CIB banci

Aplikacija za mobilno je privukla interesovanje skoro 25.000 klijenata u prva tri meseca produkcije – ključna brojka od 75.000 korisnika se očekuje do kraja godine.
Mobilno bankarstvo za stanovništvo u CIB banci, koje je razvila kompanija Asseco SEE kao deo projekta DigiCal grupacije Intesa Sanpaolo Group, je uspešno pušteno u produkciju krajem februara.

Detaljnije...
 

NOVA CA mBank aplikacija (Le bank mobile)

Klijentima Credit Agricole banke dostupno je novo rešenje kompanije Asseco SEE, odnosno mogu da koriste unapređenu verziju mobilnog bankarstva.
Nova generacija rešenja pored novog dizajna i navigacije koji su orjentisani ka korisniku, pruža i nove funkcionalnosti, a u skladu sa savremenim trendovima.

  • Aplikacija je dostupna kako rezidentima tako i za nerezidentna lica.

Detaljnije...
 

M:pay – Nova mobilna aplikacija kompanije ASEE u kompaniji M:tel a.d Banja Luka

Rešenje za plaćanje računa mobilne telefonije razvijeno u saradnji kompanija Asseco SEE  i Nites d.o.o. Banja Luka omogućava klijentima operatera M:tel a.d. Banja Luka da na jednostavan, brz i bezbedan način plaćaju račune putem mobilnog uređaja ili tableta.
Početkom 2016. godine, kompanije Asseco SEE i Nites d.o.o Banja Luka su uspešno završile implementaciju prve faze razvoja softverskog rešenja za mobilno plaćanje namenjenog klijentima kompanije M:tel a.d. Banja Luka, pod nazivom m:pay.

Detaljnije...