Asseco SEE elektronske servise koriste:

Banner1Banner2Banner3Banner4

NOVA CA mBank aplikacija (Le bank mobile)

Klijentima Credit Agricole banke dostupno je novo rešenje kompanije Asseco SEE, odnosno mogu da koriste unapređenu verziju mobilnog bankarstva.
Nova generacija rešenja pored novog dizajna i navigacije koji su orjentisani ka korisniku, pruža i nove funkcionalnosti, a u skladu sa savremenim trendovima.

  • Aplikacija je dostupna kako rezidentima tako i za nerezidentna lica.

Detaljnije...
 

M:pay – Nova mobilna aplikacija kompanije ASEE u kompaniji M:tel a.d Banja Luka

Rešenje za plaćanje računa mobilne telefonije razvijeno u saradnji kompanija Asseco SEE  i Nites d.o.o. Banja Luka omogućava klijentima operatera M:tel a.d. Banja Luka da na jednostavan, brz i bezbedan način plaćaju račune putem mobilnog uređaja ili tableta.
Početkom 2016. godine, kompanije Asseco SEE i Nites d.o.o Banja Luka su uspešno završile implementaciju prve faze razvoja softverskog rešenja za mobilno plaćanje namenjenog klijentima kompanije M:tel a.d. Banja Luka, pod nazivom m:pay.

Detaljnije...
 

OHRIDSKA BANKA, SOCIETE GENERALE, DOBILA JE NOVU PLATFORMU ZA ELEKTRONSKO BANKARSTVO

Ohridska banka, Societe Generale, uvela je novu platformu za elektronsko bankarstvo sa moderanim i intuitivnim interfejsom koji u još sigurnijem okruženju omogućava korišćenje jednostavnih, a obogaćenih funkcionalnosti.  Nova platforma će klijentima ovezbediti jednostavniji način za pametnije upravljanje računima u banci, kao i nove, jedinstvene, funkcionalnosti za planiranje i organizovanje finansija...

Detaljnije...